Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Askfm-Sohbet


|

Tıkla Tasarımları Gör

Tıkla Sitemizi Ziyaret et -----------> Image and video hosting by TinyPic <-----------------------

17 Ağustos 2012 Cuma

Blogtv nedir , nasıl kullanılır ?


blogtv

                         Blogtv son zamanlarda Türkiye’de forumlarda, ekşi ve inci gibi sözlüklerde oldukça popüler olarak kullanılan ve Türkçe de sohbet edilebilecek bir internet sitesidir. Blogtv  internet sitesi aracılığıyla kendi bilgisayarınızdan görüntülü olarak yayın yapabilir, sizi izleyenlerle sohbet edebilirsiniz.
Ya da başka kişilerin yayınlarına katılabilir, onlarla sohbet edebilir ve onları izleyebilirsiniz. Blogtv ücretsiz hizmet vermektedir, ve sunduğu imkan sayesinde herkes kendi bilgisayarından kendi evinde interaktif bir televizyon kanalı kurmuş gibi olmaktadır bir anlamda.

Blogtv Nedir?

Blogtv, webkamerası olan herkesin kendi bilgisayarından yayın yapabileceği, izleyicileri ile sohbet edebileceği bir platform, bir internet sitesidir. Birebir ya da onlarca kişiyle sohbet edebilir, onlarca kişiye yayın yapabilirsiniz. Blog tv’nin internet sitesi oldukça hızlı, yayınları kalitelidir ve de ücretsizdir, bu özellikleri sayesinde blogtv benzeri internet sitelerinden bir adım öne çıkarmıştır kendisini.
Blogtv’de sınırsız sayıda kişiye yayın yapılabilmektedir. Yani bir anlamda kendi evinizde kendi canlı yayın kanalınızı kurmuş oluyorsunuz.
Blogtv aşağıdaki amaçlarla kullanılabilmektedir:
  • Şanatçılar için canlı müzik yayını yapma ortamı, fanları ve hayranları ile sohbet imkanı
  • Kişisel stand-up ve talk show
  • Nasıl yemek pişirilir ya da nasıl araba tamir edilir gibi öğretici videolar
  • Eğitim ya da iş dünyası ile ilgili söyleşi ve showlar
  • Düğün ya da doğum gibi özel anları aile bireylerine yayın
  • Sohbet ve eğlence

    blogtv sohbet ekranı

    Blogtv Nasıl Kullanılır?

    Blogtv’yi 2 amaçla kullanabilirsiniz. Yayın yapmak ya da yapılan yayınları izlemek. Yapılan yayınları izlemek için anasayfasındaki live now butonu ile o an yayın yapanlar görülebilir, ya da channels aracılığıyla yayın kanallarına göz atılabilir. Siteyi gezerek ilginize uygun yayınları izleyebilir, sohbete katılabilirsiniz.
    Blogtv’de yayın yapmak için ise bir web kamerası ve isterseniz mikrofona ihtiyacınız vardır. Siteye üstteki sign up butonu aracılığıyla kayıt olduktan sonra hemen yayına başlayabilir, yayın linkinizi arkadaşlarınızla paylaşıp sizi izlemelerini sağlayabilirsiniz.

    Blogtv Türkçe

    Blogtv henüz Türkçe olarak hizmet vermemektedir. Ama Türkiye’de bu kadar popüler hale gelmişken sitenin en kısa sürede Türkçe yayın ve destek vermeye başlayacağını tahmin etmek pek de zor olmasa gerek. Blog TV halihazırda İngilizce, Rusça, İbranice ve Almanca olarak hizmet vermektedir.

    Blogtv Türkiye

    Blogtv’de Türkiye’den yayın yapanlara ulaşmak için, anasayfadaki live now butonuna tıkladıktan sonra, Turkey seçeneğine tıklayarak Türkiye’den yayın yapanları görebilir ve yayınlarını izleyebilirsiniz.

    blogtv türkiye

    Blogtv’nin kişi arama özelliği sayesinde Türkiye’deki üyelere ve yayıncılara ulaşabilmek mümkün.

0 yorum:

Yorum Gönder